به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمدباقر قالیباف، شهردار تهران که ظهر امروز به عنوان سخنران پیش از خطبه نماز جمعه شهری ری سخن می گفت ، اظهار داشت : انتخابات پیش رو بسیار ارزشمند و موثر است اما از آنجایی که مجلس خبرگان اساس نظام و حکومت ماست انتخابات خبرگان اهمیت ویژه ای دارد .
وی افزود : شاید مردم احساس کنند که خبرگان رهبری در آب و نان روزانه آن ها نقشی ندارد اما همه انتخابات ما در سایه این انتخابات معنا و مفهوم و مشروعیت می یابد و در همه وجود ، اعتبار ، عزت دنیا و آخرت ما بسیار حساس و جدی است .
دکتر قالیباف یکی از وظایف مهم خبرگان را تعیین رهبری در شرایط سختی که دشمنان در کمین هستند دانست و گفت : وظیفه دیگر خبرگان نظارت بر وظایف و شرایط رهبری است ، لذا همه مردم باید با تمام وجود در روز 24 آذر ماه در پای صندوق های رای حاضر شوند .
شهردار تهران همچنین درباره شوراها گفت : در اصل 101 تا 106 قانون اساسی بر اهمیت شوراها اشاره شده و بر تصمیم گیری مردم در امورات خود تاکید شده است .
به گفته قالیباف هنگام مراجعه به قوانین در می یابیم که وظایف شوراها از جمله موضوعاتی است که از صبح تا شب در زندگی مردم تاثیر گذار است .
وی افزود : با وظایفی که در برنامه سوم و چهارم برای شوراها تعیین شده ، نقش آن ها بسیار برجسته خواهد شد ، مخصوصا در برنامه چهارم که 23 ماموریت دیگر نیز به شوراها واگذر شده است .
قالیباف تاکید کرد : اگر مردم می خواهند مسائل جاری شهر در محله آن ها انجام شود باید با حضور موثر و انتخاب صحیح در این اتخابات شرکت کنند .
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه شوراها نباید دولتی باشند گفت : مقام معظم رهبری تاکید کردند که شوراها باید مردمی باشد و از دخالت مستقیم دولت دور باشد .
شهردار تهران در ادامه به اهمیت تاریخی شهرستان ری اشاره کرد و گفت : قبلا تهران را به نام ری می شناختند و نقش ری در تاریخ و نهضت ها برکسی پوشیده نیست .
قالیباف افزود : زائران و مجاوران حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) بدون شک از نظر معنویت سیرابند اما ما نتوانستیم بعد مادی و امکاناتی که زیبنده محیط و آن هاست را فراهم کنیم . از سوی دیگر شهر ری در حریم شهر واقع شده و باید به توسعه شهری و روستایی آن توجه ویژه شود .
شهردار تهران افزود : در برنامه طرح جامع که تا قبل از پایان امسال در شورای شهر به تصویب می رسد برنامه های مختلفی در حوزه های گوناگون بافت فرسوده ، تملک اطراف حرم و توسعه روستایی تدارک دیده شده و این یکی از افتخارات شورای دوم و شهرداری است که تکلیف سند شهر تهران بعد از بیش از 3 دهه مشخص شده است و با تصویب آن خیلی از مشکلات شهر به خصوص منطقه 20 به سامان خواهد رسید .
وی سپس به مسائل فرهنگی و اجتماعی در منطقه 20 اشاره کرد و گفت : در توسعه اماکن فرهنگی و ورزشی ، مسائل عمرانی ، طرح جهادی ، فضای سبز و خدمات شهری و سیستم مکانیزه جمع آوری زباله اقدامات مناسبی صورت گرفته و خود من نیز به عنوان شهردار به طور مستقیم این مسائل را پیگیری می کنم که کمی و کاستی های آن نیز برطرف شود .
شهردار تهران در پایان به پایانه های اتوبوسرانی که مشکلاتی را در مناطق 20 ، 16 و 5 ایجاد کرده اشاره کرد و گفت : اتوبوس های شرکت واحد در نقاطی از شهر در حجم بالا توقف می کنند که ورود و خروج آن ها مشکلات زیست محیطی و آلودگی های صوتی برای شهروندان بوجود آورده که به همین دلیل نوع این پایانه ها را تغییر می دهیم و آن ها را به پایانه های کوچکتر تبدیل می کنیم .
نظر شما